Produkty pro sušárna masa (9)

Sušené Hovězí - Sušené Hovězí Bez Nitritů

Sušené Hovězí - Sušené Hovězí Bez Nitritů

Sušené hovězí maso se vyrábí z kusů umístěných v hovězím stehně. Podle výrobních metod a použitých ingrediencí se může nazývat bresaola, grisonské maso nebo cecina. U nás je toto sušené hovězí maso sušené hovězí maso Aubrac, emblematické plemeno v Aveyronu. Silné a rafinované, nabízí alternativu k řemeslným uzeninám na bázi vepřového masa. 100% čisté hovězí, toto sušené hovězí maso Aubrac je jako všechny naše řemeslné uzeniny, uzenina bez dusičnanů a bez dalších ingrediencí než sůl z Guérande a pepř z Kampotu, IGP pepř z Kambodže s aroma eukalyptu a minerálními a květinovými tóny naší uzeniny. Pomalu sušené v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu, toto sušené hovězí maso Aubrac bude dokonalé pro váš uzenářský talíř! Společně s lonzem, coppou nebo šunkovými ořechy, vám tato bresaola z Aubracu nabídne ideální aperitivní talíř, 100% bez dusičnanů, který vás přenese do srdce Aubracu! Původ: Laissac, Aveyron Ingredience: Hovězí Aubrac, sůl z Guérande, pepř z Kampotu IGP
Celá hovězí kostra

Celá hovězí kostra

Prozkoumejte naši nabídku celého hovězího masa v původní podobě, ideální pro profesionální řezníky a milovníky kvalitního masa. Každá původní část pochází z hovězího dobytka chovaného za optimálních podmínek, aby byla zajištěna jemná a chutná masa. Ideální pro individuální porcování podle vašich potřeb, toto celé hovězí maso umožňuje připravit širokou škálu kulinářských pokrmů. Objednejte si ještě dnes pro nadstandardní hovězí maso.
Hovězí steak z ramene

Hovězí steak z ramene

Hovězí steak z ramene
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Sušené hovězí maso Aubrac - Plátky hovězího masa Aubrac bez nitritu

Sušené hovězí maso Aubrac - Plátky hovězího masa Aubrac bez nitritu

Sušené hovězí maso Aubrac, jemně nakrájené v 100% recyklovatelné skleněné nádobě. Díky svému inovativnímu konceptu se sušené hovězí maso Aubrac uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, sušené hovězí maso, známé také jako bresaola, cecina, nebo sušené maso, podle receptů a regionů, respektuje tradiční řemeslné dovednosti předků a obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso Aubrac vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Jinak se o vše postará příroda v našich sušárnách, kde se jemně suší tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Toto řemeslné sušené hovězí maso Aubrac vyjde ze sušáren po 3 až 4 měsících, aby bylo jemně nakrájeno a umístěno do Popine. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 60g DLC: 90 dní
Sušená Klobása - Sušená klobása bez dusitanů

Sušená Klobása - Sušená klobása bez dusitanů

Tento řemeslně vyráběný sušený klobása je vyrobena v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže, v přírodní střívku. Toto sušené maso se uchovává po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Ideální pro vaše uzenářské talíře, sušená klobása doplní coppa, lonzo, salám, sušené hovězí a šunkové ořechy, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat v Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: Přibližně 200g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušené hovězí maso nakrájené na tenké plátky ve skleněné nádobě 100% recyklovatelné. Kromě verze „Popine“ o hmotnosti 70 g objevte verzi XXL, Chaudron o hmotnosti 600 g! Díky svému inovativnímu konceptu se Chaudron sušeného hovězího masa z Aubracu uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, sušené hovězí maso, které se také nazývá bresaola, cecina nebo sušené maso podle receptů a regionů, respektuje řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, toto sušené hovězí maso vám nabízí uzenářské výrobky bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Ručně solené a pepřené, sušené po dobu několika měsíců, poté nakrájené a vakuově balené ve své skleněné nádobě. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 600 g DLC: 90 dní
Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušené hovězí maso Aubrac, jemně nakrájené v 100% recyklovatelné skleněné nádobě. Kromě verze "Popine" o hmotnosti 70 g objevte verzi XL, Marmite o hmotnosti 300 g! Díky svému inovativnímu konceptu se Marmite sušeného hovězího masa Aubrac uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissac, v Aveyronu, sušené hovězí maso Aubrac, známé také jako bresaola, cecina, nebo grisonské maso podle receptů a regionů, respektuje řemeslné dovednosti našich předků tím, že obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso vyrobené v naší dílně vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. O zbytek se postará příroda v našich sušárnách, kde jemně sušíme tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 300 g DLC: 2 až 3 měsíce
Žaludek

Žaludek

Žaludek